Nyheter i Dynamics NAV

Dynamics NAV 2015 nyheter

Microsoft släppte i slutet av förra året den nya versionen av Dynamics NAV. I denna finns som vanligt en mängd uppdateringar och nya finesser. Här kommer några av de viktigaste nyheterna.

Användarvänlighet
Användarvänligheten i NAV 2015 är ytterligare förbättrad från äldre versioner. Förenklad struktur med nya ikoner i rollcentret och anpassade menyer för användarnas behörigheter. Gränssnittet i NAV 2015 kan enkelt anpassas för det mindre företaget där begränsad information och nyttjade är aktuellt likväl som det kan skalas upp för den större koncernen.
Microsoft Word integration med NAV 2015
NAV 2015 är fullt integrerat med Word. Användarna kan nu enkelt producera och designa rapporter i NAV med hjälp av Word. Ändra teckensnitt, färg och stil på dina layouter så att dem passar just dig.
Office 365 Integration
I NAV 2015 är kompatibiliteten vidareutvecklad med Office 365 är och nu kan användarna ta del av mängder av fördelar. Med en enda inloggning kommer ni åt både företagets affärsdata, mail, kalender och dina filer. Upplev fördelarna med att söka, analysera och dela information med kollegor i en enda lösning.
Schemalägg dina rapporter
I NAV 2015 har en länge efterfrågad funktionalitet för att schemalägga rapporter skapats. Du kan beställa rapporter som körs i bakgrunden och blir därefter tillgängliga i din rapportinbox på din startsida i NAV.
Valfria enheter
Utöver stöd för windowsklient och webbläsare innehåller nu Dynamics NAV 2015 stöd för mobila enheter i form av tablet appar till både IOS, Android samt naturligtvis Windows.

Läs mer om den nya versionen..

Dela denna artikel

Om Effekt

Vi arbetar som experter på affärstödjande IT. Genom effektiv användning av Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidigare Dynamics NAV) och Bizzjoiner kundportal skapar vi moderna affärslösningar som har dina kunder i fokus. Sedan starten 1997 har vi genomfört över tusen projekt tillsammans med fler än 100 kunder.

Vill du veta mer?

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

CAPTCHA
Denna fråga är för att testa om du är en människa och används för att hindra spam.