ERP på 1 månad

Nytt affärssystem på mindre än 1 månad

Förutsättningarna för att komma igång med ett nytt affärssystem har ändrats fundamentalt. Med hjälp av förkonfigurerade paket och drift i molnet går en grundimplementering att genomföra i expressfart, vilket ger en betydligt snabbare ROI.

Syftet till att införa ett nytt affärssystem varierar mellan företag. Det kan vara allt från att få bättre mät och styrmöjligheter på verksamheten till att få ett bättre processtöd som möjliggör nya affärer och ökad försäljning. Tyvärr är dock investering i nytt affärssystem något som ofta skjuts på framtiden. Orsaker och argument till att vänta med nytt affärssystem kokar ofta ner i något av dessa:

  • Tidsbrist hos personal
  • Osäkerhet om framtiden
  • Konkurrerande projekt (andra projekt som upplevs har en bättre payoff)
  • Stor likvidpåverkan

På Effekt arbetar vi ständigt med att förenkla processen med att införa nytt affärssystem. Med hjälp av en standardiserad införandemodell som baseras på en förkonfigurerad installation i molnet kan vi hjälpa dig att vara igång med ett parametersatt system med migrerade register och utbildad personal på mindre än en månad. Den snabba implementationstiden gör att du snabbt kommer igång att kunna dra fördelar av det nya systemet.
Det förkonfigurerade systemet gör även att tidsåtgången för parametersättning minskas till ett minimum där vi endast fokuserar på de eventuella detaljer som är specifika.

Att betalmodellen helt baseras på nyttjandet av systemet gör att osäkerhet om framtiden minimeras. Som kund kan man räkna med en fast månadskostnad per användare.

Det har aldrig varit enklare att komma igång med ett nytt affärssystem som också innehåller stöd för så många processer och rutiner. Att affärssystemet även levereras med en färdig kund och medarbetarportal gör inte beslutet svårare.

Dela denna artikel

Om Effekt

Vi arbetar som experter på affärstödjande IT. Genom effektiv användning av Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidigare Dynamics NAV) och Bizzjoiner kundportal skapar vi moderna affärslösningar som har dina kunder i fokus. Sedan starten 1997 har vi genomfört över tusen projekt tillsammans med fler än 100 kunder.

Vill du veta mer?

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

CAPTCHA
Denna fråga är för att testa om du är en människa och används för att hindra spam.