Jet Professional Web Portal

Vad är nytt i Jet Professional?

Det väldigt populära rapportverktyget från Jet Reports som möjliggör att användaren enkelt skapar avancerade rapporter direkt i Excel har bytt namn och kommit med en hel del förbättringar. Produkten som tidigare gick under namnet Jet Essentials har nu fått det nya namnet Jet Professional.

.

Om du sedan tidigare köpt Jet Essentials och betalar den årliga underhållsavgiften har du automatiskt tillgång till att uppgradera till den nya versionen.

Jet Professional (tidigare Jet Essentials) är den mer avancerade versionen av Jet Express som levererats gratis till Dynamics NAV sedan version 2009.
Läs mer om varför allt fler väljer att uppgradera till Jet Essentials->

Jet Web Portal
Nya Jet Web Portal är en lätthanterad lagringsplats för organisationens rapporter. Alla användare – kan oavsett om de har Excel och Jet Professional installerat eller inte – köra och Visa rapporter direkt från sin webbläsare.

Publicera till Web Portal
Jet Professional menyfliksområdet i Excel innehåller nu möjligheten att publicera rapporter till den nya Jet webbportal. När rapporten är färdig klickar du bara på knappen Publicera och du kan välja att uppdatera en befintlig rapport eller lägga upp den som en ny.

Dela rapporter med specifika användare och grupper
Du kan ställa in vilka användare som ska få tillgång till specifika rapporter genom att redigera åtkomsten till dessa direkt i Web Portalen. Åtkomsten kopplas antingen till enskilda individer eller till grupper av användare.

Kör rapporter direkt i Web Portal
Med Jet Web Portal, kan alla köra rapporter direkt från sin webbläsare. Det säkerställer att användarna, även om de inte kör Office 365 online (och inte har Excel lokalt installerat), kan komma åt och uppdatera rapporter.

Dela denna artikel

Om Effekt

Vi arbetar som experter på affärstödjande IT. Genom effektiv användning av Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidigare Dynamics NAV) och Bizzjoiner kundportal skapar vi moderna affärslösningar som har dina kunder i fokus. Sedan starten 1997 har vi genomfört över tusen projekt tillsammans med fler än 100 kunder.

Vill du veta mer?

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

CAPTCHA
Denna fråga är för att testa om du är en människa och används för att hindra spam.