Vi kan Jet Reports

Varför många kunder väljer att uppgradera till Jet Essentials

Många av Effekts kunder har under 2014 valt att uppgradera rapportverktyget till Jet Essentials från gratisversionen Jet Express som ingår i Dynamics NAV. Här är några av de fördelar som lett fram till deras beslut:

Fullständig åtkomst till all data
Listning, summering etc. av informationen i affärssystemet begränsas nu inte bara till redovisningstransaktioner. Användaren kan i Jet Essentials använda alla tabeller i affärssystemet för att lista, summera och utföra diverse beräkningar.
I Jet Essentials är det även möjligt att komplettera med ytterligare Connectorer för att ansluta rapporter till andra datakällor än Dynamics NAV.

Mallbaserad rapportframtagning
Då företagets rapportbehov ska tillgodoses med verktyget är det mycket uppskattat att det i Jet Essentials finns smidiga rutiner för att återanvända block och tabelldefinitioner. I ett bibliotek kan användaren enkelt spara undan delar av rapporter för att sedan återanvända dessa i nya tillämpningar.
Med Jet Essentials följer även ett stort antal exempelrapporter med vilka kan användas som utgångspunkt då företagets rapporter ska byggas.

Förbättrad funktionalitet
Möjlighet att lämna Excel vid analys av data. Då användaren vill veta vad som döljer sig i en summering kan denna borra sig ner ända till transaktionerna och dokumenten i Dynamics NAV.

Spara tid
Schemaläggningsfunktionalitet som automatiskt genererar rapporter och distribuerar dessa till de personer som behöver informationen.

Dynamisk rapportgenerering i 3 dimensioner
Generera rapporter med dynamiska rader, kolumner och ark!
Ett exempel kan vara en försäljningsrapport som vid uppdatering dynamiskt skapar ett ark per distrikt, en rad per kund och en kolumn med periodens försäljning per produktgrupp.

Dela denna artikel

Om Effekt

Vi arbetar som experter på affärstödjande IT. Genom effektiv användning av Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidigare Dynamics NAV) och Bizzjoiner kundportal skapar vi moderna affärslösningar som har dina kunder i fokus. Sedan starten 1997 har vi genomfört över tusen projekt tillsammans med fler än 100 kunder.

Vill du veta mer?

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

CAPTCHA
Denna fråga är för att testa om du är en människa och används för att hindra spam.