Kundportalen EffektConnect byter namn till Bizzjoiner

Kundportalen EffektConnect byter namn till Bizzjoiner

Nu byter vi namn på vår produkt till Bizzjoiner och lanserar samtidigt en ny hemsida för produkten.

Tydligare syfte

Kundportalen som tidigare gått under namnet Effekt Connect byter nu namn till Bizzjoiner. Samtidigt ges produkten ett tydligare syfte som går ut på att främja samarbetet mellan kund och leverantör inom B2B.
Bizzjoiner är en effektiv och samtidigt varumärkesbyggande kundportal syftar till att ge lojalare kunder och längre kundrelationer.

Ny hemsida

Samtidigt så lanserar vi en ny hemsida för själva produkten, BIZZJOINER.com.
På den nya hemsidan finner du information om produkten, hur den bäst används etc. Vi kommer där även att ha en särskild blogg som tar upp saker som har att göra med kundportaler, digitala affärsrelationer och liknande.

Ännu enklare att komma igång

Det blir nu ännu enklare att komma igång. Koppla kundportalen till företagets affärssystem så att kunderna snabbt och enkelt får tillgång till uppdaterad information samtidigt som ärendehanteringen gör att det blir enkelt att införa ett strukturerat samarbete.

Dela denna artikel

Om Effekt

Vi arbetar som experter på affärstödjande IT. Genom effektiv användning av Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidigare Dynamics NAV) och Bizzjoiner kundportal skapar vi moderna affärslösningar som har dina kunder i fokus. Sedan starten 1997 har vi genomfört över tusen projekt tillsammans med fler än 100 kunder.

Vill du veta mer?

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

CAPTCHA
Denna fråga är för att testa om du är en människa och används för att hindra spam.