Bizzjoiner - digital kundvård i världsklass

Bizzjoiner är kundportalen som låter dig komma närmre dina kunder genom att förenkla kommunikation, delning av information samt samarbete mellan organisationerna. Med Bizzjoiner kan du som leverantör ge dina kunder det professionella bemötande som de förtjänar genom att utnyttja en stabil plattform som gör att du snabbt kan placera er kunddialog i framkant.

Myt eller sanning?

6 myter om kundportaler

Tror du att kundportaler är något som bara är tillgängligt för de allra största företagen med en stor IT-budget? Eller att satsningen riskera att suboptimera din verksamhet och förminska interaktionen med dina kunder? I denna bloggartikel krossar jag några av myterna...

Utnyttja affärssystemet i hela koncernen

Företagsgrupper som ingår i samma koncern har en riktigt bra möjlighet att få samordningseffekter genom att nyttja ett gemensamt affärssystem. I Dynamics NAV finns en hel del funktioner som inte bara fördelar kostnader på flera företag utan även effektiviserar det dagliga arbetet för användarna i koncernen.


Säkra åtkomsten till affärssystemet

Nycklar för att säkra åtkomsten till affärssystemet

Affärssystemet innehåller ofta företagets mest känsliga information som alltid ska vara aktuell, korrekt och endast får vara åtkomlig för rätt personer.
Här är några tips som hjälper dig säkerställa åtkomsten till ditt företags affärssystem.

4 sätt att förenkla registreringsarbetet

Att minimera tiden för att registrera information är något som verkligen kan spara tid för dig som användare av affärssystemet. I Dynamics NAV finns många olika funktioner för att spara tiden det tar att registrera information, här följer tips på funktioner och information om hur du använder dessa.

Pages

Bloggens innehåll

Blogginläggen är skrivna av våra medarbetare och speglar inte nödvändigtvis Effekts åsikter.

Om Effekt

Vi arbetar som experter på affärstödjande IT. Genom effektiv användning av Microsoft Dynamics NAV, Dynamics 365 och Drupal skapar vi moderna affärslösningar som har dina kunder i fokus. Sedan starten 1997 har vi genomfört över tusen projekt tillsammans med fler än 100 kunder.

Vill du veta mer?

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

CAPTCHA
Denna fråga är för att testa om du är en människa och används för att hindra spam.