Mer än bara ett affärssystem

Microsoft Dynamics NAV levererar funktioner, prestanda samt användarvänlighet till fler än 100.000 nöjda företag runt om i världen. Det går smidigt att implementera i verksamheten. Användaren känner igen sig i gränssnittet då det påminner om Officeprogrammen. Med Dynamics NAV kan du arbeta lika effektivt oavsett tid och plats. Möjligheten att välja en lokal installation eller i molnet ger flexibiliteten att anpassa behoven för just dig.
Dynamics NAV

Microsoft har en vision för sina affärsapplikationer som tar ditt företag längre än vad ett fristående affärssystem eller bokföringsprogram kan åstadkomma. Den unika kombinationen med beslutstöd verktyg, kommunikation verktyg och samarbetsplattform som är helt inbäddade i verksamhetens kärnprocesser. Detta resulterar i att personer som fattar besluten i verksamheten kan bidra till att öka dina marginaler, förbättra ditt kassaflöde, och i slutändan driva din tillväxt.

Microsoft Dynamics NAV är affärssystemet som kan formas efter din bransch, ditt företags unika behov, arbetsprocesserna och dina medarbetares arbetsuppgifter. Företaget och dina medarbetare blir mer tidseffektiva och du kan knyta medarbetare, kunder och leverantörer närmare varandra.

All information finns tillgänglig oavsett var användaren befinner sig och är spårbar ända ner till transaktionsnivå. Följ verksamheten dag för dag med hjälp av analysverktygen. Du bestämmer själv vilka data som ska presenteras och hur. Microsoft Dynamics NAV ser ut och fungerar som Microsoft Office och är intuitivt och enkelt att använda.

I och med sitt nära släktskap med Officeprogrammen är import och export till och från dessa enkelt att göra som användare utan ingrepp från konsulter.

Om Effekt

Vi arbetar som experter på affärstödjande IT. Genom effektiv användning av Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidigare Dynamics NAV) och Bizzjoiner kundportal skapar vi moderna affärslösningar som har dina kunder i fokus. Sedan starten 1997 har vi genomfört över tusen projekt tillsammans med fler än 100 kunder.

Vill du veta mer?

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

CAPTCHA
Denna fråga är för att testa om du är en människa och används för att hindra spam.