Erbjudande

Framgång beror på vad man erbjuder... För att investeringar i IT system ska löna sig krävs framför allt att de kommer i drift och att användarna kommer igång och nyttjar dessa. För att underlätta denna process jobbar vi på Effekt med att ta fram standardprodukter och branschlösningar som vi vet passar olika grupper av kunder.
Erbjudande med kundfokus

Allt mer kundvård levereras online. Att anamma kundvårdstänkande i valet av affärssystem kan addera mycket värde till det egna företaget. En sätt att göra detta är att låta kunderna prata och lyssna till företaget genom att ge dem tillgång till onlineverktyg där de själva kan lämna och hämta den information de behöver. En av de viktigaste egenskaperna för onlineverktyg för kundvård är interaktivitet. Interaktiviteten kan exempelvis ökas genom att låta kunderna samarbeta med varandra, med medarbetare på företaget och med företagets partners.

Effekts lösning innehåller funktioner för att på ett säkert sätt dela information från affärssystemet med kunder, exempelvis offerter, fakturor, serviceärenden, projekt och förfrågningar. Lösningen innehåller dessutom stöd för bloggar, faq, wikis, forum och andra sociala funktioner som knyter ihop människor med varandra. Hela systemet är dessutom redan från start färdigt för analys genom smarta BI-appar för att följa allt från trafik på onlinetjänsten till projektuppföljning och rena affärsprocesser.

Vårt system bygger på tre robusta plattformar. I botten har vi Microsoft Dynamics NAV, ett ERP-system som används av mer än 100 000 företag världen över. Dynamics NAV är en stabil lösning som är byggd för att kunna formas utifrån ditt företags behov.

För att på ett säkert sätt släppa era kunder och delge relevant data ur affärssystemet tillsammans med möjligheter till samarbete, diskussioner, forum med mera har vi valt Drupal som plattform. Drupal anses som ett av de säkraste plattformarna för webbpublicering som finns tillgängligt. Ett exempel på det är att Vita huset använder Drupal både till sin externa webbplats och till sitt eget intranät.

Om Effekt

Vi arbetar som experter på affärstödjande IT. Genom effektiv användning av Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidigare Dynamics NAV) och Bizzjoiner kundportal skapar vi moderna affärslösningar som har dina kunder i fokus. Sedan starten 1997 har vi genomfört över tusen projekt tillsammans med fler än 100 kunder.

Vill du veta mer?

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

CAPTCHA
Denna fråga är för att testa om du är en människa och används för att hindra spam.