Jobba hos oss

Står du mitt i livet och har tagit några steg i karriären? Gillar du att jobba nära kunderna och hjälpa dem utvecklas med hjälp av IT? Tycker du det är spännande att ingen arbetsdag är den andra lik? I så fall skulle du säkert trivas på Effekt.

Effekt är ett kunskapsföretag och nyckeln till bolagets framgång är kompetenta och engagerade medarbetare. Vi arbetar aktivt med att skapa en stark gemensam företagskultur baserad på värderingarna personligt ledarskap, ambition, laganda, ärlighet och integritet samt hälsa och balans i livet.

Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och utveckla vårt företag och bygga ett professionellt nätverk med erfarna konsulter. Hos oss kommer du få stora möjligheter att utvecklas, och vi kommer att göra vårt bästa för att utmana, stötta, belöna och berika dig.

Om Effekt

Vi arbetar som experter på affärstödjande IT. Genom effektiv användning av Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidigare Dynamics NAV) och Bizzjoiner kundportal skapar vi moderna affärslösningar som har dina kunder i fokus. Sedan starten 1997 har vi genomfört över tusen projekt tillsammans med fler än 100 kunder.

Vill du veta mer?

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

CAPTCHA
Denna fråga är för att testa om du är en människa och används för att hindra spam.