Inte bara teknik

Tänk inte på teknik, plattformar och processer. Föreställ dig istället ett välbyggd och funktionellt system som verkligen betyder något för ditt företags affär och din organisations verksamet, en tjänst dina kunder har nytta av varje dag och som ger dig bättre kontroll över din verksamhet på samma gång. Vår utgångspunkt är att bidra till nytta för dina kunder och på det sättet öka din lönsamhet och ditt värde.
Arbetssätt
Vårt sätt att arbeta särskiljer oss från våra medarbetare i branschen. Vi utgår från ditt företags speciella situation och ser hur vi med hjälp av färdiga produkter och lösningar kan göra er bättre. När vi på djupet förstår er verksamhet kan vi med vår systemkunskap skapa det perfekta verktyget för just din verksamhet.

Strukturerad projektmodell
Naturligtvis arbetar vi med en väl genomarbetat strukturerad projektmodell när vi driver våra projekt, precis som de flesta av våra medspelare gör, men det som skiljer oss åt är vår strävan att hitta den perfekta balansen mellan redan färdiga systemlösningar och ert sätt att arbeta.

Vi tror nämligen inte på att förändra en fungerande verksamhet för att passa ett system eller en process. Vi tror inte heller på att uppfinna hjulet gång på gång och skapa ett nytt system för varje ny kund. Vårt mål är att göra så små förändringar i de standardprodukter vi utgår från som möjligt för att få maximal nytta av framtida uppdateringar och den stabilitet som finns i en välbeprövad produkt. De förändringar vi ändå gör, gör vi med sådan liten påverkan på standardsystemet som möjligt, för att nå fram till ert perfekta system.

Om Effekt

Vi arbetar som experter på affärstödjande IT. Genom effektiv användning av Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidigare Dynamics NAV) och Bizzjoiner kundportal skapar vi moderna affärslösningar som har dina kunder i fokus. Sedan starten 1997 har vi genomfört över tusen projekt tillsammans med fler än 100 kunder.

Vill du veta mer?

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

CAPTCHA
Denna fråga är för att testa om du är en människa och används för att hindra spam.