Vi utgår från en stabil grund

När du köper ett system från Effekt får du mycket redan från början. Vi utgår alltid från en fungerande, färdig basinstallation som innehåller affärssystem, portal för kunder och medarbetare, BI och mycket mer. Priset är satt per användare och hela paketet kan betalas per månad.
Unika standardsystem med stora anpassningsmöjligheter

Installationen av systemet är väldigt enkelt och kan göras på plats i er miljö eller i molnet som en tjänst på Microsofts molnlösning Azure. Prissättningen är en prenumerationsmodell där du betalar för det antal användare som ska få tillgång till systemets olika moduler.

Grundsystemet är utbyggbart dels med färdiga tilläggsmoduler och appar. Systemet är också helt flexibelt med funktionaliteten i ditt system och går att anpassa i det oändliga, enbart fantasin sätter begränsningen.

Genom att utgå från ett standardsystem kan du redan innan du köper tydligt se exakt vilka funktioner som finns med. Inga överraskningar eller missförstånd vid köpet. Grundfunktionen brukar lösa cirka 80 procent av ett företags behov och det är oftast betydligt mer än vad som finns innan det nya systemet installeras. Genom att efter att systemet tagits i drift addera funktionalitet och skräddarsy delar av systemet kan du uppnå en helt unik lösning som helt fyller alla dina behov.

Exempel på tillägg är Effekts trygghetspaket, oberoende lönsamhetskontroll, standard- och skräddarsydd utbildning, branschlösningar, BI-appar och mycket mycket mer.

Om Effekt

Vi arbetar som experter på affärstödjande IT. Genom effektiv användning av Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidigare Dynamics NAV) och Bizzjoiner kundportal skapar vi moderna affärslösningar som har dina kunder i fokus. Sedan starten 1997 har vi genomfört över tusen projekt tillsammans med fler än 100 kunder.

Vill du veta mer?

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

CAPTCHA
Denna fråga är för att testa om du är en människa och används för att hindra spam.