Uppdatera till NAV i molnet

Har ni köpta NAV licenser och vill byta till prenumerationslicenser och drift i molnet? Effekt har tagit fram en modell som innebär att du enkelt kan flytta vidare till den senaste versionen av Dynamics NAV i molnet utan att kasta bort dina tidigare investeringar.
Uppdatera till NAV i molnet
Fler och fler kunder väljer att växla in sina NAV licenser mot prenumerationslicenser och drift i molnet. Om du sitter med en äldre installation av Dynamics NAV (eller tidigare Navision) lokalt installerat är det troligt att du lider av ett antal inbyggda problem:
  • Gamla anpassningar som inte riktigt fungerar eller stödjer din verksamhet
  • Omständig administration av servrar, backuper, säkerhetslösningar etc.
  • Avsaknad funktionalitet som finns i nyare versioner av systemet.
  • Dyrt och svårt att uppgradera till nyare version. Osäkert vilka anpassningar som används.
  • Felaktig konfiguration av antal användare. Vetskapen om att det inte går att lämna tillbaka användare gör det svårt att hitta rätt nivå.


Effekt har tagit fram en model som innebär att du enkelt kan flytta vidare till den senaste versionen av Dynamics NAV i molnet utan att kasta bort dina tidigare investeringar. Du går då över till en prenumerationsmodell där du endast betalar för de användare du har behov av och kan balansera detta över tiden. Du ges samtidigt möjlighet att ta del av all den nya funktionaliteten som finns i senaste versionen av Dynamics NAV samt Effekts tilläggsmoduler.

I lösningen ingår bland annat Effekt Connect som är en kund och medarbetarportal som är helintegrerad med ditt affärssystem. I Effekt Connect åstadkoms en plattform för samarbete och gemensamma affärsprocesser med dina kunder. Detta innefattar bland annat ärendehantering, kontroll på projekt och mycket mycket mer.

Effekts molnbaserade affärslösning har kvar det som många kunder uppfattat som en väsentlig del i Microsofts affärssystem, nämligen att kunna ha kundunika anpassningar och integrationer. Effekts lösning baseras på en grundplattform med de färdiga standardmoduler som företaget behöver, med möjlighet att lägga till skräddarsydda anpassningar, integrationer eller helt egna moduler.

Modellen
För att kunna erbjuda en smidig och effektiv övergång till en molnbaserat affärslösning i senaste versionen har vi på Effekt tagit fram en modell för att ta till vara den investering företaget tidigare gjort i sitt affärssystem. Detta innefattar både en fördelaktig modell för licenshantering samt en modell där vi lyfter de anpassningar som man fortfarande vill ha kvar i den nya lösningen.

Med den uppdaterade lösningen med drift i Microsoft molnlösning Azure, får du ut så mycket mer effekt av din investering samtidigt som tiden du lägger på underhåll av servrar, nätverk och programvaror istället kan nyttjas till dina affärer.

Om Effekt

Vi arbetar som experter på affärstödjande IT. Genom effektiv användning av Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidigare Dynamics NAV) och Bizzjoiner kundportal skapar vi moderna affärslösningar som har dina kunder i fokus. Sedan starten 1997 har vi genomfört över tusen projekt tillsammans med fler än 100 kunder.

Vill du veta mer?

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

CAPTCHA
Denna fråga är för att testa om du är en människa och används för att hindra spam.