Nu kan du redigera Dynamics 365 Business Central info direkt i Excel.

Kör du Office365 på Windows och Dynamics 365 Business Central? I så fall kan du utnyttja möjligheten att redigera affärssystemsinformation direkt i Excel.

Eftersom Microsoft Dynamics 365 Business Central ingår i Microsoft Office 365 suite1, finns det många bra funktioner som ingår i Office-produkterna. En av dessa funktioner är Edit i Excel-funktionen. Med Edit i Excel kan användare exportera data från Business Central till Excel, antingen för att uppdatera eller analysera transaktionsdata utan några tilläggsprogram.

Du kan välja att öppna vilken lista som helst i Business Central i Excel genom att välja funktionen "Redigera i Excel".
Redigera i Excel funktion Dynamics 365 Business Central

En Excel fil kommer då att laddas ner som innehåller koppling till Business Central med hjälp av ett plugg-in. Observera att detta plug-in endast fungerar om du kör Excel lokalt i Windows.

Plug-in Microsoft Dynamics

Genom att redigera cellerna i den hämtade listan och sedan välja åtgärden Publicera (Publish) skjuts dina förändringar tillbaka på samma sätt som om du hade redigerat informationen direkt i Dynamics. På samma sätt kan du använda funktionen Uppdatera (Refresh) för att hämta om informationen.

Dela denna artikel

Om Effekt

Vi arbetar som experter på affärstödjande IT. Genom effektiv användning av Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidigare Dynamics NAV) och Bizzjoiner kundportal skapar vi moderna affärslösningar som har dina kunder i fokus. Sedan starten 1997 har vi genomfört över tusen projekt tillsammans med fler än 100 kunder.

Vill du veta mer?

Skriv in dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig.

CAPTCHA
Denna fråga är för att testa om du är en människa och används för att hindra spam.